INTERVIU EVENIMENT | Irina Spîrlea: „Simonei nu-i lipsește nimic pentru a lua un titlu de Grand Slam. Seamănă cu Arantxa Sanchez. Atingerea primului loc depinde de mai mulți factori”

Redactor:
Andru Nenciu
INTERVIU EVENIMENT | Irina Spîrlea:
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Irina Spîrlea (40 de ani) a vorbit pentru ProSport despre rezultatele Simonei Halep din 2014 și despre lupta pe care o are de dus eleva lui Wim Fissette în vârful ierarhiei WTA
  • Stabilită în Italia, bucureșteanca semifinalistă la US Open susține că grupul actual de jucătoare e total diferit față de generația care a marcat anii ’90. „Dau cu măciuca”, e lovitura definitorie pentru stilul abordat de vedetele prezentului
  • Fiica lui Dumitru Spîrlea și a Getei Spîrlea e unica  jucătoare din România care a reușit să o învingă pe americanca Serena Williams (32 de ani)
  • Căsătorită cu italianul Massimiliano Pace, Irina mărturisește că nu mai joacă tenis nici de plăcere. Spîrlea și Massimiliano au doi copii: Tommaso (12 ani) și Francesca (9 ani)
  • Până la ascensiunea fantastică a Simonei Halep (3 WTA), Irina ocupa cea mai înaltă treaptă atinsă vreodată de o jucătoare din România – 7 WTA
  • Grigor Dimitrov și Nick Kyrgios sunt jucătorii care vor impresiona în circuitul masculin, crede cvadrupla câștigătoare de turnee WTA
  • Apariția lui Năstase la Wimbledon și abandonul ciudat al Serenei Williams sunt două dintre temele abordate în interviul acordat ProSport

S-a lăsat de tenis la doar 26 de ani, dar nu a simțit că s-ar fi rupt în ea ceva de neînlocuit. Spune meditativ că „s-a retras atunci… și atât” și nu simte vreo dorință copleșitoare de a-și mai construi cu migală câteva puncte. Irina Spîrlea trăiește în prezent și e o voce autorizată pentru a vorbi despre tenisul actual. Nu operează cu platitudini și delimitează clar granița dintre generația din care a făcut parte și generația 2010-2014. A simțit pe propriul racordaj lovituri de baros sau doar înțepături înșelătoare. A avut reacție de sprinteră atunci când o scurtă îngropată lângă fileu a prins-o pregătită sau a rămas țintuită pe fundul terenului nereușind să contracareze un joc serviciu-vole fără cusur. A trăit de toate la serviciu. Și a fost genul de jucătoare care se dăruia, care se sacrifica. Nu a suferit niciodată la capitolul atitudine, iar răutatea sa pozitivă din teren transmitea ideea că nimic nu e imposibil. Chiar și împotriva unei jucătoare precum Venus Williams.

Schimbul intens de mingi se joacă pe ruta București-Roma. La telefon.

Bună dimineața, Irina. În vacanță?
Nu, acasă, nu ne-am hotărât deocamdată unde să ne ducem. Avem mai multe variante.

Roma voastră a fost, oarecum, unul dintre punctele de plecare ale Simonei Halep în parcursul său din WTA în ultimele 15 luni. Ultima dată când am vorbit, spuneai că poate ajunge rapid în Top 10, iată că a ajuns în Top 3…
E cum ți-am spus. În momentul de față, în tenisul feminin mondial, oricine poate ajunge pe primele locuri, iar Simona e un exemplu de jucătoare valoroasă care a fost constantă și a făcut un salt uriaș într-un an de zile. Să ajungi printre jucătoarele momentului… e mare lucru. Dar nici nu mai sunt jucătoare cum erau…

Nici Serena Williams. Chiar ai văzut secvențele din meciul de dublu de la Wimbledon, când sora sa, Venus a scos-o de mână din teren, pentru că nici nu mai reușea să servească? Ce crezi că s-a întâmplat cu ea?
Știu eu!? Nu știu! Habar n-am, îmi părea rău pentru ea, am citit că a luat un virus!? Nu arăta! Poate că nici nu trebuia să intre pe teren, dar a sperat că mai târziu, în timpul meciului, își va reveni. Știu cum e. Încerci și speri că pe parcurs te vei simți mai bine. Dar nu știu ce s-a întâmplat cu ea de nu era în apele ei.


FOTO Serena, așa cum nu ați văzut-o vreodată. Până și Venus a rămas fără reacție

A devenit vulnerabilă sau e în continuare invincibilă?
Nu, nu se află într-un picaj Serena. Dacă joacă la reala ei valoare, e una dintre puținele, dacă nu singura care rămâne invincibilă. Pe celelalte le văd pe toate de bătut.

Și ajungem la Șarapova. Finala de la Roland Garros, cu Maria Șarapova, încă naște interpretări. Ce sau cât i-a lipsit Simonei pentru a câștiga la Roland Garros?
Putea s-o bată, pentru că a avut șanse în decisiv. Dar a fost cuprinsă de o doză de emoție, dacă ar fi avut o mai mare experiență, nu s-ar fi grăbit. Dar Șarapova a avut și noroc, pentru că a riscat: ori-ori? Și i-a intrat. Asta am văzut eu din afară, de unde totul se vede altfel. Toți suntem știutori.

„Nu-i lipsește nimic Simonei pentru a câștiga un turneu de Grand Slam. Pe Halep o pot asemăna cu Arantxa Sanchez. Și puțin cu Amanda Coetzer”

Ai jucat foarte multe meciuri la Wimbledon, cum ți se pare iarba de acum?
Haha, iarba pe care se joacă acum e ciment. Era proastă și urâtă rău. Zici că se joacă pe arătură în spate, trebuie să ai pantofi speciali. Dar n-ai ce face, când intri pe teren, joci și reacționezi, faci totul din instinct.

I-a influențat evoluția ulterioară din semifinala cu Bouchard accidentarea la gleznă?
Nu cred, pentru că am văzut-o alergând destul de bine, nu cred că a dat semne cum că ar fi avut probeleme. Cel puțin din afară nu s-a observat că ar fi șicanat-o glezna. Acum, nu știu, una se vede de afară…, dar nu părea preocupată din cauza acelei accidentări.


FOTO Simona, alături de Eugenie Bouchard. Presa internațională scrie că Halep și jucătoarea din Canada vor domina tenisul mondial

Ce-i lipsește acum Simonei pentru a câștiga un turneu de Grand Slam?
Nimic. În contextul în care a jucat o finală la Roland Garros și o semifinală la Wimbledon, eu zic că nu-i lipsește nimic. Putea foarte bine să joace Halep finala, nu Bouchard și Kvitova (n.r. cehoaica s-a impus cu 6-3, 6-0). Sunt toate de valori apropiat egale, dacă mi s-ar cere să dau o acum o favorită pentru titlu la turneul x sau y aș merge pe plăcere, pe jucătoarea preferată, pentru că oricât ai vrea să faci o analiză obiectivă, nu-ți iese o favorită clară. Lucrurile se schimbă însă când o includem și pe Serena în acest grup. Dacă Williams se află într-o mare formă, atunci ea e favorita clar. Dar asta e, tenismenii nu sunt niște roboți.

Ești de acord cu ideea avansată de mai mulți specialiști din presa străină conform căreia se face deja schimbul de generații?
Nu prea, pentru că deja mai toate sunt tinere și domină de mult timp tenisul mondial. Se poate afirma că se schimbă ștafeta pentru că printre grupul tinerelor mai apar și fețe noi. Dar toate sunt pe la același nivel.

Cu ce jucătoare din generația ta ai putea să o compari pe Halep?
Stai puțin… Cu Arantxa Sanchez, că ea alerga mult și dădea totul înapoi, dar era altceva față de ce se joacă astăzi. Și poate puțin aș mai putea să o compar cu Amanda Coetzer.

„Jocul pe care îl aveam noi, nu-l pot juca fetele care evoluează în ziua de azi. Dacă le dai de trei ori slice, nu mai știu să joace mingea. În prezent, italianca Roberta Vinci le bagă în ceață cu reverul slice”

Dacă ai fi jucat azi contra Simonei ți-ar fi putut crezi contracara jocul? Sau tu ai fi putut găsi soluții să o pui în dificultate?
Eu îți răspund astfel: jocul pe care îl aveam noi, fetele care evoluează astăzi n-ar putea să-l joace. Dacă le dai de trei ori slice, nu mai știu să joace mingea. În prezent, italianca Roberta Vinci le bagă în ceață cu reverul slice. Astăzi se dă cu măciuca. Dacă le intră măciuca e bine, dacă nu, nu-i bine. Erau stiluri mai variate în acea perioadă, acum toate joacă liniar, în același fel.

Dă-mi niște exemple din perioada ta!
În funcție de stilul de joc pe care îl avea adversara ta, trebuia să-ți faci o tactică. Jana Novotna juca serviciu-vole, Hingis te înnebunea cu mingile scurte, Seleș cu reverul cu două mâini, Coetzer dădea numai baloane, Sanchez cu deplasarea în teren. Acum toate lovesc cu măciuca. Nu mai vezi un rever cu o singură mână la nimeni. Nu mai vezi o scurtă. Halep se diferențiază, fiind mai mică de statură, ea aleargă foarte mult în teren. Bine, s-au schimbat și rachetele și mingile.

Sever Dron susține că a văzut-o pe Simona lovind cu un rever perfect cu o singură mână. Se mai poate modifica ceva la acest capitol, la 22 de ani?
Nu. E absolut imposibil la o asemenea vârstă. Nu se mai poate schimba nimic.



FOTO Martina Hingis (34 de ani) a câștigat cinci titluri de Grand Slam. Elvețianca născută în Kosice a devenit lider mondial pe 31 martie 1997

DUELURILE IRINEI CU 9 DINTRE CELE MAI BUNE ADVERSARE

  • Gabriela Sabatini     2-2
  • Monica Seles           2-4
  • Arantxa Sanchez    5-5
  • Steffi Graf              0-2
  • Amanda Coetzer    4-4
  • Martina Hingis         0-6
  • Mary Pierce            3-5
  • Lindsay Davenport 1-6
  • Anna Kournikova    2-1

„Când va urca pe prima poziție Simona? Cel mai mult depinde de cum vor evolua celelalte fete greu de bătut. Serena, Azarenka. Depinde și de forma Simonei”

Săptămâna aceasta se desfășoară la București primul turneu WTA din istoria România. Ce efecte poate avea o astfel de comeptiție asupra tenisul, asupra sportului românesc?
În momentul în care o ai pe Simona la un astfel de turneu, ai tot. Ai sponsori, ai spectatori, ai vizbilitate, ai expunre, stârnești un interes uriaș. De-ar fi fost așa ceva și pe vremea mea… Nu erau nici turneele de 10.000 de dolari pe vremea mea. Unul singur nu era. Eu mă duceam cu Sanda (n.r. Ruxandra Dragomir), apoi cu Florența (n.r. Florența Mihai) la turnee din străinătate. Cu trenul, cu avionul, cu mașina, cu ce costa mai puțin la început. Așa au fost începuturile noastre.

La precentul interviul pe care l-ai acordat pentru ProSport susțineai că și Sorana Cîrstea poate urca în clasament, însă nu a reușit. Anul acesta chiar a fost într-o cădere. Cum îți explici?
Progresia Simonei poate să o motiveze în plus pe Sorana pentru că joacă foarte bine. Iar acest lucru o poate face să scoată ce e mai bun din ea. Când se distanțează un sportiv, îi poate trage și pe ceilalți după el. Halep s-a distanțat de ele, dar totul ține de mental.


FOTO Cîrstea, Halep și Niculescu au fost pregătite de Irina Spîrlea în perioada în care fosta semifinalistă de la US Open era căpitan nejucător al echipei de Fed Cup

Ești de acord cu opinia multor oameni din tenisul românesc care susțin că antrenorul Wim Fissette a îmbunătățit jocul Simonei?
Eu îl știu de când o antrena pe Kim Clijsters, dar am prins-o prea puțin în circuit, eu eram la sfârșit și nu am datele care să mă facă să-l caracterizez. Tot ceea ce pot să spun este că a reușit. Bine, de la o săptămână la alta nu poți face miracole, pentru că totul ține de mental, pentru că jocul e același oricum.

În august te-am întrebat când poate Simona, pe atunci pe 19 WTA, să urce în Top Ten. Acum, pentru a încheia subiectul Halep, te întreb când anticipezi că va urca în fruntea ierarhiei?
Cel mai mult depinde de cum vor evolua celelalte jucătoare greu de bătut. Dacă Serena Williams joacă sau nu, dacă Viktoria Azarenka se va exprima la un nivel înalt după accidentare. Depinde de forma în care se va afla Simona, sunt mulți factori care influențează această ecuație. Greu de făcut o predicție.

Tenisul de cel mai înalt nivel oferă și premii fabuloase în ultimul timp. La prima vedere sar în ochi cifrele care sunt avansate, dar în realitate tenismenii rămân cu mult mai puțin. Există o practică pentru a-și declara veniturile în țări unde impozitele sunt mai mici?
Pe hârtie e scris ceva, în mână iei altceva. În Franța impozitul pe venit e de 35 la sută, în America 20 – 30 la sută. În unele țări plătești și 50 la sută. În plus, trebuie ținut cont și de acordurile pe care jucătorii le au cu managerii și cu oamenii din echipă. Dar în ultimii ani și valoarea premiilor a crescut mult peste tot.


Participantă la JO de la Barcelona
Carte favorită: Pe aripile vântului (Margaret Mitchell)
Sportivi favoriți: Steffi Graf și Carl Lewis
Fostă antrenoare a echipei României de Fed Cup


„Cât ești sus, în top, foarte multă lume îți spune: >”

Ți se pare că se pot strecura deja câțiva jucători în lupta celor patru: Rafael Nadal-Novak Djokovic-Roger Federer-Andy Murray?
Încep să se vadă mai mulți jucători tineri care au început să impresioneze. Bulgarul Dimitrov, australianul Kyrgios, cel care l-a eliminat pe Nadal la Wimbledon. Dar cred că nu s-a încheiat încă nici epoca lui Federer. Mie mi-a plăcut mereu ca joc, ca stil și cum a devenit el personajul din momentul de față. A contat foarte mult și cine s-a aflat în jurul lui, pentru că atunci când ești tânăr și ești în top în tenis, ispitele sunt mari și e o distanță de un chibrit până în momentul în care ai putea să calci greșit. Cât ești sus, în top, foarte multă lume îți spune „Te iubesc!”. Apoi… La Federer a contat foarte mult și caracterul pe care îl are.

Aș vrea să te întreb ce părere ai despre un jucător care ar fi avut sau încă deține potențialul de a le strica socotelile tenismenilor enumerați mai sus: Juan Martin del Potro, care a suferit până acum câte o intervenție chirurgicală la ambele mâini, iar cariera lui e în pericol.
Săracul de el, mi-e milă de el, a produs un miracol, pentru că s-a întors la cel mai înalt nivel după o accidentare gravă, dar acum cred că îi va fi foarte greu să mai producă o minune. Dar are 25 de ani și cred că încă are o foame mare de rezultate. E un jucător spectaculos, fost campion la US Open și cred că va reveni în top.

În tenisul masculin mondial, doar Victor Hănescu a reușit să ducă mai departe ștafeta preluată de la Andrei Pavel. Și, parțial, Adrian Ungur. De ce?
Victor a reușit să se mențină la un nivel înalt și încă mai reușește. Dar îi avem și la dublu pe Horia Tecău și pe Florin Mergea.

Nu crezi că ar fi o idee bună să refacă echipa câștigătoare la juniori la Wimbledon și câștigătoare în celebrul meci din Ecuador de Cupa Davis?
N-are nicio legătură trecutul cu ceea ce se întâmplă acum. Ori te înțelegi, ori nu te înțelegi!? Depinde de anturaj, de mai mulți factori. Nu e obligatoriu să fii din aceeași țară pentru a forma o echipă bună la dublu. Vedeți ce se întâmplă în tenisul masculin mondial la dublu. Multe duo-uri care domină circuitul sunt formate din jucători din țări diferite.


FOTO Tabloidul britanic Daily Mail a prezentat pe larg apariția lui Ilie Năstase pe Arena Centrală de la Wimbledon. (foto, alături de Aurel Munteanu)

Apropo de Wimbledon, Ilie Năstase a intrat în uniformă de general-maior în lojă la turneul de la Wimbledon. Cum ți s-a apărut apariția lui?
Am zâmbit, dar Ilie a fost tot timpul un personaj. Dacă nu ar fi fost Ilie Năstase, nu ar mai fi fost atât de frumos tenisul. Și nu ar mai fi fost atât de multe povești. Și pentru voi, pentru ziariști. Ilie a fost un trend-setter în tot ceea ce a făcut. Dacă nu s-ar fi îmbrăcat în haine de general, expunerea lui în presă ar fi fost mai mică. Așa… a ieșit bine pentru toată lumea într-o zi obișnuită de la Londra.

„Nu mai joc tenis. Nu-mi arde, n-am mai jucat deloc. Am mai încercat doar o dată la trei ani. Poate voi merge la un moment dat la un turneu al jucătoarelor peste 40 de ani”

Pentru tine cum arată o zi obișnuită în Roma?
Acum am terminat școala, copiii noștri au terminat școala și suntem în vacanță. De obicei mă împart cu școala, cu antrenamentele, dar îmi place ceea ce fac. Sunt fericită. Tommaso e în clasa a șaptea, iar Francesca a trecut în clasa a patra. Ambii fac și tenis.


FOTO Imagine de colecție. Irina, Tommaso și Francesca, la un reportaj realizat în urmă cu câțiva ani pentru ProSport

Cu soțul tău, Massimiliano?
Și cu el, dar sunt într-o altă grupă. E mai sănătos așa, pentru că raportul părinte-copil, antrenor-elev nu e atât de ușor.

Aș vrea să te întreb dacă tu mai joci tenis sau dacă ți-e dor să intri din nou pe teren?
Sinceră să fiu, nu! Nu e vorba de timp, dar nu-mi arde, nu-mi place.

Dar bănuiesc totuși că mai vin prietene, prieteni, care îți aruncă tot felul de provocări să vadă dacă te pot învinge un set sau pur și simplu vor să schimbe două-trei mingi cu tine, nu?
Nu.

De ce nu?
Pentru că eu m-am retras atunci (n.r. – la 26  de ani) și atât. N-am mai jucat deloc. Am mai încercat o dată la trei ani, dar încercări timide. Dacă voi avea vreodată tragere, mă voi antrena și apoi, poate, voi merge la un turneu al jucătoarelor de peste 40 de ani, pentru că mai sunt foste jucătoare care încearcă să mă ia la astfel de competiții. Cine știe…


Meciurile Irinei cu surorile Williams
Irina Spîrlea vs Serena Williams 1-3
1998 Australian Open    hard    R128    7-6, 3-6, 1-6
1998 Miami    hard    R64    6-7, 0-6
1998 US Open    hard    R32    6-3, 0-6, 7-5
1999 Roma    zgură    R16    2-6, 3-6
Irina Spîrlea vs Venus Williams 1-3
1997 US Open    hard    Semi    6-7, 6-7
1997 Philadelphia    hard    R32    6-3, 6-2
1999 Zurich    hard    R16    3-6, 2-6
2000 Hamburg    zgură    R16    7-6, 2-6, 2-6


„M-am văzut cu Venus în martie. Ne-am îmbrățișat și ne-am făcut o poză. Ce crezi că a făcut cu fotografia!?”


FOTO Prietena Venus Williams, una dintre cele mai… ofensive jucătoare din ultimii 20 de ani

Am tot făcut incursiuni în perioada generației tale, o perioadă care a produs și unul dintre cele mai mediatizate momente din istoria tenisului feminin. Ciocnirea cu Venus Williams, la schimbul de teren, din semifinala de la US Open 1997. Ai mai vorbit cu ea de atunci?
Da, mereu. M-am întâlnit cu Venus în martie, la Palm Beach, la Campionatul Mondial de seniori, unde a jucat soțul meu, Massimiliano. Ea se antrena pe un teren din complexul american și pe o alee am oprit mașina chiar lângă ea. A rămas cu gura căscată! Era șocată când m-a văzut acolo. Ne-am îmbrățișat, am povestit câteva zeci de minute și ne-am făcut o poză. Ce crezi că a făcut cu fotografia!?

I-a trimis-o tătălui ei?
Nu, îți spun și de Richard. I-a trimis-o Serenei, a sunat-o și i-a spus că suntem împreună, râdea și ea când a văzut poza pe telefon. Eu cu Venus nu am avut nimic de împărțit. Niciodată. A fost acel moment și atât. Pe urmă ne-am tot întâlnit, la diverse ocazii, și glumeam și noi pe seama faptului că s-a dat o altă notă acelui moment și s-a alimentat informația cu mesaje distorsionate.

Nu mi-ai spus de Richard Williams…
Era și el acolo, în Complexul de la Palm Beach, m-am văzut și cu el când în timp ce discutam cu Venus, a venit, ne-a salutat, e un tip foarte deschis.

Totuși, aș vrea să te întreb dacă în decursul anilor, pentru că urmărești foarte multe turnee, ai mai sesizat în tenisul feminin un moment identic cu secvența de lângă fileu în care tu și Venus ați fost protagonsite…
Mmmh… nu. Nu, nu-mi aduc aminte să fi văzut.

În încheiere aș vrea să te rog să-i transmiți un mesaj Simonei Halep. Sau o recomandare, un sfat…
Tot înainte! Ca la pionieri, pe vremuri. Eu am fost făcută pionier, ea n-a apucat, dar asta îi transmit: să meargă mereu înainte! Doamne ajută! Să fie sănătoasă și să aibă putere de muncă. Rezultatele vor veni.

Îți mulțumesc și vacanță plăcută!
Mulțumesc și eu.


CARTE DE VIZITĂ‚ – Irina Spîrlea

Data și locul nașterii: 26 martie 1974 / București
Înălțime/greutate: 1,82 m/70 kg


Tatăl, Dumitru Spîrlea (foto), cel mai valoros reprezentant român al pentatlonului modern, mama Georgeta, desenator tehnic
Căsătorită cu Massimiliano Pace, au doi copii: Tommaso (12 ani) și Francesca (9 ani)
Cel mai înalt loc ocupat în WTA: 7 (13 octombrie 1997)
S-a retras în 2000, la 26 de ani
A terminat trei ani (1996-1998 între primele 20 de jucătoare ale lumii)


FOTO Irina, protagonistă într-una dintre revistele de profil ale anilor 90. Alături de Sabatini, în dreapta

Titluri la simplu: 4 (Palermo 94 și 95, Amelia Island 96, Strasbourg 98)
Finale la simplu: 6 (Sapporo 93, Taranto 94, Jakarta 95, Indian Wells 97, Hilton Head 98, Cairo 99)
Titluri la dublu: 6 (Taranto 94, Jakarta 95, Roma 96, Paris, Luxemburg, Linz 99)
Semifinalistă la US Open 97
Sfert-finalistă la Australian Open 97
Bani câștigați din tenis: 2.650.000 de dolari


Gest INEXPLICABIL al lui Dan Voiculescu înainte să ajungă în fața judecătorilor. Mircea Badea a fost de față și nu a intervenit

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Dorian Popa a fost condamnat! Ce pedeapsă a primit artistul în dosarul în care este acuzat de consum de substanțe interzise
Dorian Popa a fost condamnat! Ce pedeapsă a primit artistul în dosarul în care este acuzat de consum de substanțe…
Călin Georgescu i-a folosit imaginea unuia dintre cei mai mari sportivi din istoria României: ”Nu ne-am dat acceptul”
Călin Georgescu i-a folosit imaginea unuia dintre cei mai mari sportivi din istoria României: ”Nu ne-am dat acceptul”
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul…
Atacantul care l-a dat pe spate pe Adrian Mutu: „Este un animal! Cel mai puternic dintre toți”
Atacantul care l-a dat pe spate pe Adrian Mutu: „Este un animal! Cel mai puternic dintre toți”
O nouă reacţie a lui Gigi Becali, după primul tur al alegerilor prezidenţiale! Dezvăluiri de ultimă oră despre Călin Georgescu: „Un prieten din politică mi-a spus”
O nouă reacţie a lui Gigi Becali, după primul tur al alegerilor prezidenţiale! Dezvăluiri de ultimă oră despre Călin Georgescu:…
Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj lui Călin Georgescu!
Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj lui Călin Georgescu! "Văd că se foloseşte" | EXCLUSIV
Cu ce se ocupă, de fapt, Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu: „Asta mi-a zis tata, scurt și cuprinzător”
Cu ce se ocupă, de fapt, Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu: „Asta mi-a zis tata, scurt și cuprinzător”
Andra a făcut ANUNȚUL ȘOC cu LACRIMI în ochi alături de Cătălin Măruţă. Din păcate...
Andra a făcut ANUNȚUL ȘOC cu LACRIMI în ochi alături de Cătălin Măruţă. Din păcate...
BANCUL ZILEI. Bulă începe să presteze ca gigolo. Pune preţurile pe uşa locuinţei: - Pe canapea…
BANCUL ZILEI. Bulă începe să presteze ca gigolo. Pune preţurile pe uşa locuinţei: - Pe canapea…
Ce scrie
Ce scrie "The Times" despre victoria lui Călin Georgescu în primul tur al alegerilor prezidenţiale. "Cel mai nou prieten al…
A fost pornit cel mai important proiect de FUZIUNE al secolului!
A fost pornit cel mai important proiect de FUZIUNE al secolului!
Ce a putut să facă fiul lui Călin Georgescu, la scurt timp după ce tatăl său a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale. Decizie radicală
Ce a putut să facă fiul lui Călin Georgescu, la scurt timp după ce tatăl său a câştigat primul tur…
Ce vrea să desființeze Călin Georgescu, dacă ajunge președintele României: „Este umilitor pentru naţiunea română!”
Ce vrea să desființeze Călin Georgescu, dacă ajunge președintele României: „Este umilitor pentru naţiunea română!”
Cine l-a votat pe Călin Georgescu? Profilul alegătorilor realizat de INSCOP Research
Cine l-a votat pe Călin Georgescu? Profilul alegătorilor realizat de INSCOP Research
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Mario & Luigi Brothership Review: când e frate lângă frate
Mario & Luigi Brothership Review: când e frate lângă frate
Liga de Tineret 2024: Farul Constanţa, echipa anului
Liga de Tineret 2024: Farul Constanţa, echipa anului
Nerespectarea distanței între vehicule pe autostradă. Cât e amenda?
Nerespectarea distanței între vehicule pe autostradă. Cât e amenda?
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak Djokovic
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak…
×